EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Våra politiker vet vad de gör

NwoPosted by Emma 2016-02-21 18:34:30

Många pratar om att våra politiker fattar beslut som om de vore sinnesförvirrade, men de vet precis vad de gör, de är toppstyrda och troligen även chippade, de följer order, den globala elitens order. De vill förstöra den svenska välfärden, ta ifrån oss vår kultur, öka orättvisor för redan svaga grupper, såsom sjuka, äldre och fattiga. Antalet uteliggare ökar, våldsbrotten ökar men vi har ingen laglig rätt att försvara oss och polisen hinner inte med, inte heller får asylanter som begår brott något straff i egentlig bemärkelse. I media skrivs stora rubriker om hur mycket svenskarna ska betala för massmigrationen mm. Syftet är att få oss att känna både ilska, vanmakt, rädsla, frustration och sorg och gärna allt tillsammans i en enda stor känslosoppa. Vi retas med andra ord upp på alla tänkbara sätt för att vi ska känna ilska och rikta den mot varandra och mot olika grupperingar. De vill splittra oss och hetsa oss mot varandra.

Hela känslosoppan är en emotionell trigger, att gå in i den är en fälla, där tappar vi balansen fullständigt och det är precis där de vill ha oss, för då ser vi inte klart. Sedan kommer de att sätta in en militärpolisstyrka mot oss.. allt vi säger och gör kommer att vändas mot oss, det gör det redan för dem av oss som talar sanning och ser igenom deras spel, våra röster smutskastas eller tystas..

Massmigrationen är elitens senaste vapen för att knäcka befolkningen i Sverige och än så länge går allt enligt planerna.

I vår kommer de att öka trycket på Mellanöstern ytterligare vilket kommer få allt fler människor att fly och söka sig till Europa. Eliten rustar för ww3 och de vill se blod, vitt blod, helt enligt Kalergiplanen.

Det är dags att börja vakna nu, för nu går allting väldigt fort och vi har inte så mycket tid på oss. Vi behöver gå samman och enas som folk och se vem som är den egentliga fienden.

Det brinner en eld, några ser den tydligt och varnar andra, ett fåtal vaknar och börjar förstå allvaret, vissa tror inte på att det är sant, andra kan inte se den fast de tittar rakt in i den. Men elden växer för varje dag och det är bara vi som kan stoppa den och vi behöver varandra för att klara det.


  • Comments(2)//blogg.emmaklara.com/#post11