EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Tiden är nu

NwoPosted by Emma 2016-02-24 16:44:54

Det har hänt en del på sista tiden som skakat om tillvaron en del, vår vanligtvis lugna tillvaro känns inte lika lugn och trygg längre, det är någonting i luften... för vissa är det uppenbart, för andra känns det bara som en olustig känsla som de inte riktigt kan ta på, som att det är någonting som håller på att ske… Lögner och sanningar blandas om vartannat, människor på höga poster i landet visar sig ha ljugit och även missbrukat sin makt. Galna beslut fattas och förslag om tillåtande av barnäktenskap, incest, nekrofili och tidelag mm röstas fram. Gamla människor får det allt sämre och vissa blir till och med av med sina bostäder, samtidigt som andra människor tjänar stora belopp på att hyra ut bostäder till ensamkommande, vilket är en grupp som det istället satsas rejält på.

Människor i vardagen och på sociala forum är arga och upprörda och verkar finna en glädje i att rikta ilska mot människor med andra uppfattningar, allt är svart eller vitt. Vän- eller fiendetankar har tagit över tankebanorna hos vanliga människor, separationer och grupperingar av människor är ett faktum. Media bär både ansvar och skuld för detta då de medvetet lurar in människor i emotionella fällor utan att de flesta märker det…

Just nu lever vi i en väldigt avgörande tid och allting går väldigt fort just nu, det vi gör eller inte gör nu lägger grunden för vår framtid, för våra barns framtid, och deras barns framtid.

Så tag dig tid att stanna upp en stund idag och fråga dig själv, tror jag på mänskliga rättigheter? Är jag för humanitet? Vill jag leva ett liv i fred, frihet och hälsa? Önskar jag detsamma för andra människor? Och vill jag detsamma för mina barn och deras barn? Vill jag att naturen och djuren ska må bra?
Om svaret är ja, på minst en av dessa frågor då måste du, ja då MÅSTE du bli medveten om vad som pågår nu, och då måste du vara med och säga nej till det som håller på att framskapas nu! Det finns ingen annan väg, det finns inget annat alternativt.
Det går inte att blunda längre och hoppas på det bästa, nej det är ditt ansvar som vuxen människa att sätta dig in i det som pågår. Att och bli medveten om vad som sker nu är bland det viktigaste som var och en kan göra i denna tid.

Här är en snabb sammanfattning om hur verkligheten ser ut: http://blogg.emmaklara.com/#post10

När du läst det tag dig sedan tid att läsa Mikael Hagenbos informativa blogginlägg här: http://hagenbo.blogspot.se/2016/02/om-ett-forlorat-land-och-nwo.html

Vi har möjligheten att förändra verkligheten, vi har kraften att påverka och framskapa en bättre värld, men vi behöver varandra för att göra det. Vi är dem vi har väntat på som det heter.

Till och med Dalai Lama talar om detta "He stated that humans have created this problem, and now we are asking God to solve it, which makes no sense. If we created this mess, we should be the ones to solve it, not God." Läs mer här

Avslutar med Mikaels citat:
”Tack för att du tar dig tid att upplysa dig. Du är skyldig dig själv, dina barn och Sverige detta. Jag önskar bara att du tänker själv.”
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post13