EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Om feminister

OffermentalitetenPosted by Emma 2016-02-27 12:19:29

Jag har alltid haft svårt att förlika mig med feminismen av idag. Jag tror på mänskliga rättigheter och alla människors lika värde, men för mig representerar inte feminismen av idag det, tvärtom upplever jag att feminister snarare är dem som starkast bidrar till att förtrycka den feminina energin, men de inser inte det.

Kvinnokämpar är någonting annat, de är starka kvinnor och män som kämpar för kvinnors rättigheter och allas lika värde, de gör ett viktigt jobb, särskilt i länder där förtryck mot kvinnor råder, vilket även börjar sprida sig mer och mer i Sverige.

Feminister av idag ger uttryck för hat och ilska, de är både misogynister och misandrister. De ser ned på sig själva för att de är kvinnor, eftersom de på ett omedvetet plan anser sig mindre värda än män, så de försöker vara som män och förtrycker genom det, allt feminint. Och på grund av sin känsla av underlägsenhet, riktar de ett enormt hat mot män. Dessa kvinnor kan inte förväntas försvara andra kvinnor, de livnär sig på ilska och hat, och vill stanna kvar i dessa känslor.
Att överhuvudtaget skapa en feministisk rörelse är att gå emot den feminina energin, grupperingar separerar, den sanna feminina energin inkluderar.
De har missat hela poängen med att det är någonting fint att vara kvinna. För den feminina energin är en vacker energi men dessa feminister förstör den...

De är i obalans eftersom det förnekar en del av sig själva och agerar därför i affekt vilket medför att de istället för att bidra till ett jämställt samhälle, snarare bara ökar klyftan mellan män och kvinnor, genom att de får män att ta avstånd från dem. Samt att de även bidrar till att göra män mer feminina.. vilket är väldigt förödande, eftersom den maskulina energin är lika nödvändig som den sant feminina, särskilt i denna tid.
Ja, kvinnor har fått lida mycket i historien, vilket fortfarande sker i flera länder i vår tid. I Sverige har kvinnor det bra, även om allt inte är perfekt (det har i alla fall varit bra). Ändå är många kvinnor arga.
Det ligger i den feminina energin att förlåta, men feminister av idag verkar inte inse det, vilket skapar en ond cirkel där män och kvinnor riktar ilska mot varandra, vilken går runt från man till kvinna och från kvinna till man på en oftast omedveten nivå. Hög tid att släppa ilskan nu, vi behöver varandra!

I sin totala obalans fattar dessa feminister knäppa beslut, bara för att visa att de minsann har rätt att ha en åsikt... naturligtvis har alla rätt till sina åsikter, men deras åsikter verkar snarast ge uttryck för ett enormt hävdelsebehov vilket med andra ord är ett erkännande av att de ser ned på sig själva..


Efter att ha lyssnat på denna kvinna och det hon säger blir det väldigt uppenbart att feminister av idag har mycket ansvar för den negativa utveckling som pågår nu i Sverige och Europa. Lyssna och avgör själva. Mer balanserad maskulin energi till svenska män, tack!

https://www.youtube.com/watch?v=bTp1Pq6koQs  • Comments(4)//blogg.emmaklara.com/#post15