EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Att vara vaken (fortsättning)

NwoPosted by Emma 2016-02-29 11:56:52
Det händer ibland att jag blir förlöjligad i samband med att jag skriver mina inlägg, en upplevelse som de flesta vakna människor får erfara då och då, därför skriver jag återigen en text om detta.

Att skratta och förlöjliga det som man inte förstår är en försvarsmekanism för att undvika att behöva syna sina egna övertygelser, samt även riskera att inse att man haft fel, då det skulle generera känslor av skam.. Därför gör de som förlöjligar, allt de kan för att trycka ned och verbalt mobba alla dem som utgör ett hot, med andra ord, de människor som vågat syna sina övertygelser.
De jobbar hårt för att hålla sanningen borta, för hellre leva i en lögn än att erkänna att man haft fel. Tankar som ”tysta budbäraren till varje pris, eftersom han/hon tvingar mig att se det jag inte vill se/möta hos mig själv…” rör sig på ett omedvetet plan i sinnet hos dessa människor.

De som har modet att närma sig sanningen kommer till samma insikter, men eftersom verkligheten är så fylld av människor som indoktrinerats med att tro att allt utanför det ögat kan se och uppfatta är fantasier och att allt utanför sinnets förståelse är paranoida villfarelser, så är det bara dem som har modet att ifrågasätta också dessa övertygelser, som har möjlighet att vakna på djupet...
Men det kräver mod som sagt, för verkligheten är så mycket mer än det vi någonsin kunnat ana.. och det kräver ett enormt mod att av dem som vågar syna sina egna övertygelser eftersom de blir förlöjligade, hånade, utskrattade och utstötta i takt med sina insikter. En väldigt smart indoktrinering från den Globala eliten..

En dag kommer alla människor att vakna, men det kräver att alla börjar ifrågasätta allt, ja ALLT vi blivit inlärda...
Som väl är har fler och fler människor börjat ifrågasätta och syna sig själva och sin omgivning på ett sant sätt och vaknar genom det till samma sanning.

En uppmaning i denna är alltså att ifrågasätta allt, i synnerhet sina egna övertygelser, läsa på och bli medveten om hur vår verklighet är uppbyggd. Det enda som är positivt med att alla svar inte finns serverade är att människor tvingas tänka själva och tar eget ansvar i att ta reda på sanningen och genom det, bryter de sig loss ur offermentaliteten, vilken är huvudanledningen till att vi kunnat hamna i denna situation från början. Sanningen är en otroligt stark kraft som kommer att gör oss fria som det heter.

Människor har under lång tid önskat förlöjliga andra människors som ifrågasätter och ser samband, och kallar dem för allt möjligt fånigt i hopp om att tysta dem. Men idag finns det så mycket information att tillgå att det är upp till den som ifrågasätter att bevisa att det INTE finns något samband. Så innan någon pekar finger åt någon, kan det vara bra att fråga sig själv: varför gör detta mig så upprörd? Varför vill jag förlöjliga detta? Svaret kan vara en nyckel in till det som man inte vill se och erkänna.

Att bli kallad konspirationsteoretiker eller bli kallad att ha en livlig fantasi är inte längre någonting negativt längre, snarare är det ett sunt uttryck för en tänkande människa.

Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om detta ämne här
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post17