EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Om att bryta sig loss

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2016-03-31 20:17:22

Det system vi lever i håller på att raseras, därför är det en väldigt god idé att börja fundera på att skapa alternativ innan allting faller. Men för att kunna skapa någonting nytt, någonting hållbart och genuint från grunden så är det bra att först se vad som är fel med det nuvarande systemet, det är där vi är nu. Fler och fler vaknar nu inför att det samhälle vi lever i är byggt på falska grunder, att vi levt i en lögn, att systemet aldrig syftat till att vara rättvist och livsberikande för någon, mer än för ett litet fåtal, tvärtom har det lurat oss och gjort oss till tävlingsorienterade, avtrubbade, lättmanipulerade, pengaslavar som i värsta fall tappat kontakten med sina inre jag.


Därför kan det vara bra nu att överväga att:
Skapa systemutbrytargrupper, gå samman med likasinnade, bo i mindre byar, leva självförsörjande, succesivt lämna löneslaveriet och det ekonomiska systemet, finna nya lösningar och börja byta tjänster med varandra mm. Samt lära sig att leva mer i samklang med djur och natur.

Bli fullt medveten om sin hälsa och hur förstå hur vi blir påverkade av mindcontrol, gifter, tungmetaller mm, undvika det på bästa sätt och om det inte går, så i alla fall göra sitt bästa för att stärka sig själv på olika sätt.

Sätta gränser och säga ifrån, skapa en rörelse av freethinkers och få med så många som möjligt, inte genom en ”dragande” påverkan utan genom att vara sanna och jobba för någonting bra. Det kommer väcka många fler än som det är nu.

När det gäller människor som inte vill vakna, så släpp taget om dem och låta dem vara i sin process. Ingen vaknar genom tvång. Att sända ilska och hat till någon person eller grupp bidrar bara till att öka hatet i världen... ingen lösning kommer ur det. Att uttrycka att människor är korkade för att de inte vill vakna och för att de beter sig konstigt hjälper inte heller, snarare få det effekten att dessa människor blundar än mer. Eftersom ett erkännande av att de sovit skulle vara ett medgivande om att de varit korkade och det vill de inte se.

När det gäller religiösa människor så är de väldigt indoktrinerade, de sover som djupast. Att rikta ilska mot dem och försöka få dem att tänka annorlunda hjälper inte, det får dem snarare att hålla fast allt hårdare i sin tro, det förstärker deras försvar och skapar ilska. De har satt en ära i sin tro, allt de som de anser fint rätt och bra finns i deras tro, och de tror att deras tro är den enda rätta och sanna, det går inte att väcka dessa människor, de måste själva välja att vakna när de är redo.

Att sova handlar inte om intelligens, inte heller om utbildning, intelligenta människor med lång utbildning kan också sova djupt, många av dem har gjort sinnet och vetenskapen till sin religion. Men det är lättare för jagsvaga människor att bli indoktrinerade, människor som är rädda för att komma utanför gemenskapen och/eller människor som har ett behov av att känna att de ”är någon”.

En tanke:

Istället för att känna frustration över att människor sover och över att våra politiker fattar beslut med tydlig avsikt att förstöra Sverige, är det ändå inte bättre att sluta sponsra dem? Sluta betala för dem som förstör och vägra bidra till det som sker. Ett fortsatt ekonomiskt stöd är ju faktiskt ett tyst medhåll.

Genom att människor slutar vara så lydiga skulle vi faktiskt kunna göra mer skillnad, att sluta lyda kan vara vårt enda sätt att säga nej. Om alla som är löneslavar går ut i strejk eller börjar bli mer självförsörjande, så kommer vi att succesivt kunna bryta oss fria.. Skattepengar går ändå inte dit vi önskar, det är uppenbart..

För som det är idag är det inte de som styr som är värst, det är alla lydiga människor som följer systemet som utgör det största problemet, så länge det finns människor som lyder så kommer de vara kvar i offermentalitet och slaveri och ju fler som lever i det, desto fler kommer hålla fast andra i det, som det är nu med andra ord. Vi tror att lydnad är något bra, att det gör oss goda och duktiga, men sanningen är att det skapar följsamma och naiva människor som lämnat sitt ansvar i händerna på andra som uppenbarligen inte vill oss väl. Men när människor lägger sitt eget ansvar i händerna på andra, så kommer det att finnas människor som utnyttjar det… psykopater kallas de. De som utnyttjar och gynnas av systemet är samma sorts människor, nämligen de som inte har andra människors välmående i första hand, inte ens i andra hand. Så dessa kommer försvinna när pengarna försvinner, när ingen sponsrar dem längre. Men så länge psykopater styr systemet så kommer det att främja andra psykopater.

Så bli en rebell, världen behöver sanna hjältar. Men för att komma dit i tanken och för att bryta dig loss ur systemet fråga dig själv när det gäller arbete, samhälle, livskvalitet osv:
Vill jag vara en del av det här? Vill jag det? Vad skulle jag hellre vilja göra? Känns det bra att göra det här? Bidrar jag till något positivt i världen med det jag gör? Varför gör jag det här? Hjälper det här? Långsiktigt eller kortsiktigt? Vad är rätt? Är det här bra för mig, min kropp och min hälsa? Är mina val och handlingar i vardagen bra för mig? Min familj? Kortsiktigt? Långsiktigt? Är mitt liv meningsfullt? Vad skulle jag hellre vilja göra? Är det jag gör bra för min familj, andra människor, deras barn, våra efterkommande? Är det bra för djuren, naturen osv.. Är jag lycklig? Vad ska till för att jag ska känna lycka? Vad ska till för att världen ska bli en bättre plats för alla? Hur kan jag göra skillnad? Hur vill jag bidra? Var sann, var ärlig. Finns det något annat sätt att leva, som skulle skapa mer mening för alla?

Att ha alternativ för överlevnad är optimalt innan allt faller och samtidigt jobba med att vara en del av lösningen, genom att fokusera på lösningarna och vara sann mot sig själv på vägen. Förändringen börjar inuti. Lösningen finns inom var och en av oss, vi finner den genom att vara sann mot oss själva och sedan lyssna på och följa den rösten. För den är det enda som var och en har att hålla fast vid nu i denna tid.
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post25