EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Bryt dig loss förkortad version

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2017-03-22 17:11:41

Det syntetiska system vi lever i håller på att raseras, därför är det en väldigt god idé att börja fundera på att skapa alternativ innan allting faller. Men för att kunna skapa någonting nytt, någonting hållbart och genuint från grunden så är det bra att först se vad som är fel med det nuvarande systemet, det är där vi är nu. Fler och fler vaknar nu inför att det samhälle vi lever i är byggt på falska grunder, att vi levt i en lögn, att systemet aldrig syftat till att vara rättvist och livsberikande för någon, mer än för ett litet fåtal, tvärtom har det lurat oss och gjort oss till tävlingsorienterade, avtrubbade, lättmanipulerade, pengaslavar som i värsta fall tappat kontakten med sina inre jag.

Därför kan det vara bra nu att överväga att skapa systemutbrytargrupper, gå samman med likasinnade, bo i mindre byar, leva självförsörjande, successivt lämna löneslaveriet och det ekonomiska systemet, finna nya lösningar och börja byta tjänster med varandra mm. Samt lära sig att leva mer i samklang med djur och natur.

Bli fullt medveten om sin hälsa och hur förstå hur vi blir påverkade av mindcontrol, programmeringar, implantat, gifter, tungmetaller mm, undvika det på bästa sätt och om det inte går, så i alla fall göra sitt bästa för att stärka sig själv på alla plan andligen, fysiskt, psykiskt och mentalt.

Sätta gränser och säga ifrån, skapa en rörelse av fritänkare och få med så många som möjligt, inte genom en ”dragande” påverkan utan genom att vara sanna och jobba FÖR någonting bra, inte MOT någonting dåligt. Det kommer väcka många fler än genom försök till övertalning mm.

När det gäller människor som inte vill vakna, så släpp taget om dem och låta dem vara i sin process. Ingen vaknar genom tvång. Att sända ilska och hat till någon person eller grupp bidrar bara till att trigga ilskan inom dem och genererar bara i ett ökat hat i världen... ingen lösning kommer ur det. Att uttrycka att människor är ignoranta för att de inte vill vakna hjälper inte heller, snarare får det effekten att dessa människor blundar än mer. Eftersom ett erkännande av att de sovit skulle innebära ett medgivande av att allt de trott på varit en lögn och det är för svårt att bära för de flesta.

Genom att människor slutar vara så lydiga skulle vi faktiskt kunna göra mer skillnad, att sluta lyda kan vara vårt enda sätt att säga nej. För som det är idag är det alla lydiga människor i systemet som följer regler istället för sitt hjärta, som lyder order istället för sin egen känsla om vad som är rätt och fel, som utgör det största problemet, likaså alla dem som sålt sig själva som ett varumärke för att styra in människors tankar i en tydlig riktning genom indirekta hot, förlöjligande och andra härskartekniker. Vi tror att lydnad är något bra, att det gör oss goda och duktiga, men sanningen är att det skapar följsamma och naiva människor som lämnat sitt ansvar i händerna på andra som uppenbarligen inte vill oss väl. Men när människor lägger sitt eget ansvar i händerna på andra, så kommer det att finnas människor som utnyttjar det… psykopater kallas de. De som utnyttjar och gynnas av systemet är samma sorts människor, nämligen de som inte har andra människors välmående i första hand, inte ens i andra hand och så länge psykopater styr systemet så kommer det att främja andra psykopater.
Vi som har ett hjärta som bultar för andra människor, för djur och för natur, vi far illa av att leva i detta, det går emot dem vi är, allt det vi står för, detta system gör oss sjuka, och det tragiska är att de flesta är så programmerade att de inte inser det, de går bara runt och mår dåligt utan att förstå varför.

Så bli en rebell i hjärta och handling, världen behöver sanna hjältar. Och för att komma dit i tanken och för att bryta dig loss ur systemet fråga dig själv när det gäller arbete, samhälle, livskvalitet osv: Vill jag vara en del av det här? Vill jag det? Vad skulle jag hellre vilja göra? Känns det bra att göra det här? Bidrar jag till något positivt i världen med det jag gör? Varför gör jag det här? Hjälper det här? Långsiktigt eller kortsiktigt? Vad är rätt? Är det här bra för mig, min kropp och min hälsa? Är mina val och handlingar i vardagen bra för mig? Min familj? Kortsiktigt? Långsiktigt? Är mitt liv meningsfullt? Vad skulle jag hellre vilja göra? Är det jag gör bra för min familj, andra människor, deras barn, våra efterkommande? Är det bra för djuren, naturen osv.. Är jag lycklig? Vad ska till för att jag ska känna lycka? Vad ska till för att världen ska bli en bättre plats för allt och alla? Hur kan jag göra skillnad? Hur vill jag bidra? Var sann, var ärlig. Finns det något annat sätt att leva, som skulle skapa mer mening för alla? Svaren på dessa frågor är motiv nog till att frigöra sig.

Att ha alternativ för överlevnad är en bra idé nu innan allt faller och samtidigt jobba med att vara en del av lösningen, genom att fokusera på lösningarna och vara sann mot sig själv på vägen. Förändringen börjar inuti. Lösningen finns inom var och en av oss, vi finner den genom att vara sanna mot oss själva och sedan lyssna på och följa den rösten. För den är det enda som var och en har att hålla fast vid nu i denna tid.

Med hopp om att fler och fler människors hjärtan öppnas

/Emma
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post31