EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

vi är inte våra tankar

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2017-04-29 18:58:45

Mycket bra uttryckt av Walter Russel! Och ju mer vi expanderar vårt medvetande och höjer ribban för varje tänkt tanke, desto större och mer empowering blir vårt bidrag i det kollektiva mentala fältet där alla tankar tänkta finns att tillgå, och där var och en beroende på sin vibration i nuet, snappar upp allt av samma vibration och tror sig själv vara den som varit skaparen av den tanken, när det snarast handlat om att vi tonat i på den och tagit emot den.

I det ser vi klart och tydligt hur viktigt det är att tänka rena klara positiva tankar hämtade från en högre medvetenhet om vi önskar bidra till en verklighet i frid och fred för alla.

Vi är inte våra tankar, vi är inte våra programmeringar, vi är inte våra emotioner, vi är rent medvetande, men om vi inte expanderar från vårt undermedvetna så kommer de undermedvetna programmeringarna bara upprepas inom oss och återskapas i det yttre, för det undermedvetna är bara en maskin som repeterar samma program om och om igen. Att bli medveten och förändra programmen, och även ernå en högre medvetenhet genom att frigöra sig från den inom oss som tänker och bli den som observerar den som tänker, är en nyckel till frigörelse och uppvaknande för oss själva men också för alla andra.

Med kärlek
/Emma
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post39