EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Om vår verklighet

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2017-05-03 20:04:40

Tag dig tid att lyssna på Harald Kautz-Vella här: https://www.youtube.com/watch?v=gc7eyPLe8X0 han är en mycket övertygande tysk kemist och aktivist som besitter mycket kunskap och har väldigt intressant information att förmedla som är viktig att ta del av för alla som önskar svar och vill förstå mer om varför vår värld ser ut som den gör, han tar upp den ondskefulla agendan om kontrollen av oss och vår värld, med en hel del fokus på chemtrails, skalärvågor, GMO, morgellons, men mest intressant är informationen om Black goo. Det finns många informativa klipp av honom på Youtube. För att få en mer övergripande bild är det mycket bra att komplettera Harald:s kunskaper med informationen från den holländske visselblåsaren Ronald Bernard, länk https://www.youtube.com/watch?v=cRuKmxQSPSw&t=221s
Mer och mer kommer sanningen om vår tid fram i ljuset nu. Att vara öppen inför det otroliga är en bra egenskap, för vi har levt våra liv i en enorm lögn.
Verkligheten är overkligare än de flesta någonsin kunnat ana och det finns mycket mer sanning att hämta i diverse filmer och serier än det vi visas på nyheterna, läser i tidningarna och det vi lärt oss i skolan, vilket är mest programmeringar för att hålla oss omedvetna om den verkliga tillvaron.

Skriver även en liten varning, om allt detta är nytt för dig så ta lite i etapper, det är väldigt omvälvande information.

Sanningen skall göra oss fria som det heter, så det är viktigt att fler och fler sätter sig in i hur allt hänger ihop. Så låt oss hålla ljuset uppe för varandra i denna tid.

/Emma Klara  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post40