EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Vår tid

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2018-01-16 16:49:55

Vi lever i en tid där fler och fler människor börjar vakna som från en lång slummer, där alltfler människor börjar se klarare på tillvaron och insett att vi levt i en lögn under lång, lång tid och att ingenting av det vi blivit inlärda av systemet bär sanning, de som sitter på makten (bakom dem vi tror styr) har ljugit för oss om vilka vi är, om vad vårt syfte här är, de har ljugit om vår värld, vår historia och vårt ursprung.

Sedan en lång tid, men med upptrappning nu, pågår det ett krig mot mänskligheten, mot naturen och alla naturliga livsformer, där människor är slavar för en makt som inte vill oss väl, vi är grundlurade och utnyttjade som batterier av dem som lever på lågvibrerande känslor såsom rädsla och hat, där de gör allt för att begränsa och kontrollera oss, deras mål är att ta över vårt medvetande och eliminera en majoritet av världens befolkning.

På i princip alla plan är vi under attack. Vi blir förgiftade genom: luften vi andas (chemtrails som sprider tungmetaller, black goo och nanopartiklar), vattnet vi dricker (tungmetaller, kemiska restprodukter mm), maten vi äter (syntetiska ämnen, hårt processade ämnen, hormoner, kemiska tillsatser, GMO, herbicider, pesticider mm), mediciner vi intar (kemiska substanser), vacciner vi fått (kemiska substanser, tungmetaller och ibland även microchip), amalgamlagningar i tänder, produkterna, hygienartiklarna och sakerna vi har i våra hem (plaster, syntetiska ämnen, kemiska tillsatser, nanopartiklar). Kläder, tyger, mattor och möbler är sprayade med flamskyddsmedel vilket är starkt allergi- och astmaframkallande. Tandkrämer, halstabletter och tuggummi innehåller fluor (natriumfluorid), vilket är ett nervgift som kalcifierar tallkottkörteln (vilken är vår uppkoppling (modem) till det Universella internet). Kvitton och viss typ av plast som finns ibland annat nappflaskor innehåller bisfenol och andra edc:s dvs hormonstörande ämnen vilka ökar östrogenhalten hos människor och får män att producera färre spermier. Just detta med ökningen av edc:s är i kombination med mind control från msm (mainstream media), starkt bidragande till transgender ökningen.
Genom strålning från 3g, 4g, 5g, frekvenser och skalärvågor via master, mobiler och datorer mm, strålning från mikrovågsugnar, smartmeters och strålning från röntgen och radar.
Vi är utsatta för vädermanipulation dels för att användas som direkt krigsföring mot olika länders invånare men också för att minska vår tillgång till solen, genom för lite solenergi och brist på D-vitamin försvagas våra kroppar. Vädermanipulationen har pågått länge och hela världens väder styrs från norra halvklotet på grund av våra de viktiga luftströmmarna här (Sverige, Finland och Norge har gett dessa eliter fritt tillträde att styra vädret från våra länder).

Vi blir lurade, distraherade och utnyttjade genom tidningar och tv, filmer och musik, reklam och propaganda, vårt undermedvetna begränsas till de övertygelser som de som styr vill att vi ska ha.
Vi blir omprogrammerade genom teknologin, genom användandet, beroendet och blir genom det mer och mer robotlika, AI (artificiell intelligens) håller genom teknologins utvecklande mer och mer på att ta över människors medvetande (läs mer om transhumanism), vi blir även omprogrammerade för att vi ska bli mer reptilhjärnsorienterade och tappa vår empati.
Vi har blivit lurade in i tron på en falsk historia om vår tid och dåtid (minns att det alltid är vinnarna av krigen som skriver historien) lögner som syftar till att göra oss osäkra, lättlurade och arga (lögner skapar dissonans vilket ger upphov till ilska inom individen).
Vi är lurade av vetenskapen som gett oss en mycket begränsande och felaktig bild om vår natur, om evolutionen och om vad som är möjligt mm.
Vi är lurade genom false flag operationer, för att få vårt medgivande till att bli ytterligare kontrollerade, samt för att få oss att tänka i enlighet med deras vilja för att driva igenom sin agenda.
Vi är lurade till tankar om separation där många riktar ilska till andra människor i olika grupperingar genom maktkaparnas divide and conquer metod.
Vi är lurade bort från andlighet och vår egen kommunikation med det kosmiska biblioteket och från kontakten med skaparen/skaparna av denna intelligenta design, genom religioner som syftar till att begränsa och kontrollera människans egen kanal och kraftfulla medvetenhet.
De har ljugit för oss om den globala uppvärmningen.
De har ljugit för oss om energi, det finns teknolog för att skapa fri energi, men vi har inte fått varken kännedom om eller tillträde till den eftersom energiindustrin är en stor kassako för de bolag som äger världen.

Det finns många fler områden där de lurat oss och det finns mer att skriva om men detta är några smakprov. Finns även mycket att nämna om de områden som håller hela detta syntetiska system igång såsom politik (att ge sken av att vi har ett val), utbildning (indoktrinering) ekonomi (skuld och ränta), rättsväsende, institutioner i samhället, korporationer mm.

Med alla dessa vapen och metoder, gör de som styr allt de kan för att begränsa oss. Det säger en del, det visar att de är skrämda av oss, det visar vår styrka och det är detta de fruktar mer än någonting annat. Att vi ska inse vår kraftfullhet och gå samman med andra som också vaknat inför vilka vi är och vad vi är kapabla till när vi väl öppnar våra ögon bortom de fem sinnenas perception.
För när vi väl gör det är deras tid ute.

/Emma


  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post46