EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Ära dig genom att ära andra

OffermentalitetenPosted by Emma 2018-02-08 20:03:23

Ju mer en människa klagar och beklagar sig, ju mer hat, bitterhet och ilska hon ger sin energi till oavsett om hon riktar det utåt eller bär det inom sig, desto sämre mår hon och desto fler upplevelser av det hon klagar på/riktar ilska till mm får hon.
Ju mer du klagar över desto mer finner du att klaga över, ju mer ilska du känner över andra desto mer kommer andra att föda din ilska, ju mer du klagar på din kropp och ditt yttre desto mer kommer du att finna att klaga över. Det finns inga undantag, detta är naturlig lag.

Lägg även till att det undermedvetna inte kan skilja på fantasi och verklighet, på dröm eller vakenhet, det kan inte skilja på andra och annat, utan tar allt personligt. Sålunda leder all form av hat och ilska riktad till andra eller annat, till självsabotage.

Det handlar inte om att stå passiv i en tid när det mer och mer uppdagas vilka dolda agendor som ligger bakom skeenden vi upplever och vilket utnyttjande och övergrepp som människor utsatts för av ett fåtal makt- och kontrollgiriga ”vad-de-nu-än-är”. Nej, det handlar om att ta tillbaka sin kraft som en suverän varelse och släppa offrets klagande röst, för det finns ingen lösning i den, tvärtom försvagas individen och desto saker kommer det finnas att klaga på.
Lögner försvagar människor medan sanningen stärker oss. Att upplysa och informera sig om omständigheter är positivt men att fastna i att rikta ilska och klaga till höger och vänster bär inte på vare sig kraft eller lösning.
Vi behöver vår kraft och förtjänar alla att må bra och vara våra egna mästare, genom att ära livet och varandra kan vi även känna äran och glädjen den medför inom oss själva och det ger oss all den positiva näring vi behöver för att stå starka och klarsynta i en omskakande tid.

Emma
  • Comments(0)//blogg.emmaklara.com/#post57