EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Om att vara sanningssökare

NwoPosted by Emma 2016-03-06 19:51:29

Det kommer en punkt i en sökares liv när man inser att det nog inte går att tala om det man läser, att sanningen är alltför för svårt att hantera för de allra flesta människor och att det därför ofta känns lättare att hålla tyst om sina kunskaper och insikter. Ändå är sökande människor vana vid att bli kallade för konspirationsteoretiker mm, men ju mer man söker och ju längre man kommer i sitt sökande efter sanning och svar desto ensammare blir vägen.. väldigt få människor vill egentligen veta sanningen, de vill leva kvar i sin trygga tillvaro..
För mig och flera andra är det annorlunda. Vi är sanningssökare.. sanningen är vårt knark, vi måste finna den, till varje pris.

Men hur kan man tala med andra människor om sina upptäckter? Kan man ens det..?
Hur kan någon som inte ens är öppen för att ifrågasätta media och makthavare mfl. vara öppen för att ta emot information om att jorden är eller åtminstone varit kapad av aliens som jobbar tillsammans med ett fåtal ondskefulla människor, en global elit bestående av framförallt judiska frimurare som livnär sig på vår rädsla och som vi är arbetsslavar för. En ondskefull elit som är roten till i princip all ondska i vår värld.. som skapar falsk-flagg operationer i nutid men även i historien, i syfte att skapa krig för att stjäla ett lands naturtillgångar mm. En elit som vill decimera befolkningen genom många olika verktyg, och helst även förinta den vita rasen genom att fullfölja Kalergiplanen, och sedan framskapa NWO (New World Order) och få världsherravälde.
Hur ska människor kunna ta emot information om att regeringar har arbetat med utomjordingar i över 70 år, att vissa kungligheter och illuminatifamiljer håller på med blodsoffer, offrar barn, ägnar sig åt pedofili och demonåkallan. Att alla större amerikanska popstjärnor och rockmusiker säljer sina själar till djävulen genom att underteckna ett kontrakt med sitt eget blod, vilket gör att flera av dem blir besatta av demoner under sina föreställningar…, att många alternativa filmer om vår värld många gånger är mer verkliga än verkligheten som vi lärt oss se den.
Hur ska människor kunna inse att vi alla är kraftfulla själar som skapar vår verklighet, när de styrande gjort allt för att förlöjliga sådant tänkande.
Hur kan man berätta om allt detta och mer för alla dem som inte ens kan se eller våga tro på det lilla…
Troligen så går det inte att berätta.. troligen är det heller inte ansvarsfullt att berätta.. de flesta människor är inte redo att höra om allt detta.. vi är före vår tid.. som tur är vi flera som kommit till samma sanning om vår verklighet, och vi får göra vårt bästa i att stödja varandra.

En nyckel för alla sanningssökare är att ifrågasätta allt det man blivit inlärd.. precis ALLT, rensa hårddisken, ta av sig glasögonen med alla filter och söka information, och vara väldigt selektiv, för vi lever i en förljugen värd, historien är fylld av lögner, överallt är vi omgivna av lögnare, hela systemet är byggt på lögner… men mitt i allt finns också sanningen.. och det är dags att ta tillbaka den nu, hitta den i historien, i nutiden.
Stora namn från historien och historiska förlopp som vi blivit som mest inpräntade med är extra viktiga att syna, det finns en anledning till att de vill att vi ska ha denna bild om dessa människor och händelser.
En bra väg är att själv vara sann och träffa andra sanna människor och söka information och känna in när man läser om det känns sant. Ju mer man tränar sig i att känna in vad som känns rätt och sant för var och en, desto bättre urskiljningsförmåga får man. Men att våga att syna sina egna övertygelser är bland det viktigaste, de är ofta den största anledningen till att människor kunna bli så lurade.

Det är bara sanningen som kan göra oss fria från den lögn vi lever i, men det kräver mod, inre styrka, god urskiljningsförmåga och förmåga att kunna tänka utanför boxen.
Reclaim the truth!!
  • Comments(2)

Posted by Emma 2016-03-09 21:45:41

Varmt tack för dina fina ord här Birgitta!
Jag är 0 RH-pos :)
Med värme
/Emma

Posted by Birgitta Palén 2016-03-07 19:10:10

EmmaKlara! Endast en liten undran: är du möjligen RH-neg? Min erfarenhet är att de flesta "truthers" är! F ö strålande inlägg! Precis så går mina tankar också. Det blir allt svårare vara "ensam" om den här sortens kunskap. Men - tills vi möts igen - stort tack!