EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

mörker vs ljus

NwoPosted by Emma 2016-03-13 17:57:23

Att vara en sanningssökare är ofta ett tungt och ensamt uppdrag..
Det är lätt att känna missmod och hopplöshet på vägen ju mer man vaknar inför hur starkt och omfattande mörkret som parasiterar vår värld är, hur det är opererar, hur länge det har pågått och hur det smittar ned människor och förgiftar deras sinnen…
Ju mer sanningen öppnar sig och ju mer man läser och förstår, desto tydligare blir det att den verklighet vi lever i, alltmer liknar en mardröm.. och det gör ont att se och inse, smärtan blir närapå outhärdlig ibland.
Att finna hopp, styrka och framtidstro är inte alltid enkelt, för det är som att självaste livskraften försvinner på vägen.

Ibland känns det som att verkligheten inte är så verklig som den vill ge sken av, att den mer påminner om sagans, mytens och filmens värld.. Just nu känner jag en liknelse med Frodo i Sagan om ringen, som bär på den mörka energin från ringen, som blir plågad av dess kraft och sjuk av såret från ondskans svärd.. men som ändå kämpar, som ändå går framåt fastän allt känns hopplöst och mörkt, och fastän ondskan i världen känns så omfattande och stor..

För när vi ser det med världsliga mått är det svårt att tro hur vi ska kunna göra någon skillnad. Vi är så få som har vaknat som vågat se mörkret i vitögat.. och vi som gör det blir motarbetade… både av ondskan i sig självt men också av den destruktiva kraften som den för med sig.. många människor som väljer att fortsätta sova gör det även för att skydda sig själva.. de orkar inte ta in smärtan som sanningen medför, så det gör allt de kan för att slå bort den genom att rikta ilska mot dem som försöker väcka dem..
Jag förstår dem, att se sanningen gör ont och det kräver både mod och styrka för att inse att man levt i en lögn.. alla är inte redo att se det..


Frågan är hur mycket vi egentligen kan göra på detaljnivå i värdsliga mått mätt. Allt fler av våra rättigheter tas ifrån oss, våra politiker sålde ut oss för flera år sedan, och allt det som sker nu har planerats sedan längre. Den globala eliten som parasiterar vår värld har alla ekonomiska resurser, de äger de flesta länders ledare och de har kommit flera hundra år före oss i sin teknik, de använder sig av svart magi och har samarbetat med utomjordingar i mer än 70 år… Deras plan är att decimera världens befolkning och de har många verktyg till sitt förfogande. Dagsagendan nu är bland annat förintandet av den vita rasen i Europa, med fokus på Sverige och Tyskland, eftersom vi är dem som i större utsträckning börjat vakna och även för att förhindra framskapandet av profetian om ljuset från norr. De vill förinta oss för att vi utgör deras största hot. Massmigrationen är ett av deras starkaste vapen mot oss hitintills …
Så med värdsliga mått mätt, har vi inte så stor chans att stoppa dem som det verkar.. Trots det är det viktigt att vi går samman på ett fysiskt plan för att säga ifrån och stoppa dem på alla sätt vi kan.

Att tänka på Frodo ger mig hopp i en mörk tid..
För hur mörkt det än ser ut så finns det ändå en väg… det gör det.. vi är så långt mer kraftfulla än vi trott och sanningen vaknar mer och mer i människors hjärtan nu.. Att finna en gemenskap med likasinnade, att hålla modet uppe och stödja varandra på vägen är viktigt nu.. Vi har inte sett slutet av detta än. Och det som dolts för oss mest av allt är insikten om vår egen inre kraft, att vi är kraftfulla skapare av vår verklighet och att ljuset är så mycket starkare än mörkret…

Vad är ljus? Ljus är sanning och information, ljus är kraft och villkorad och villkorslös kärlek samtidigt förenad i en ren energiform. Ett sant ljus kan lysa upp mörkret, ett sant ljus bär på kraften och vetskapen om sin egen essens, ett sant ljus vittnar om den inre skaparkraften (att vi är skaparen samtidigt som vi är det skapade).
Ett sant ljus har mött sitt inre mörker, accepterat, omfamnat och helat det. Det är därför våra inre sår gör sig påminda nu, det är därför många mår dåligt nu, för vi uppmanas att titta inåt i dessa tider. Vi uppmanas att se vårt inre mörker och omfamna det, hela det, för när vi gör det, läker vi, vi blir sanna, vi blir äkta, vi blir ljus.. och vart vi än går fram så bär vi vittne om vårt ljus för andra.
Men när vi är sant helade behöver vi inte sprida information, vi behöver inte säga något till någon, vi behöver inte ens möta någon.. det räcker med att vi finns, att vi är och att vi lyser för andra att se, uppleva och känna. För vår energi finns i etern och det vi sänder ut påverkar alla andra i det kollektiva fältet av mänsklighetens medvetande.

Energin från att meditera och sända ljus till en person eller situation går genom detta fält, det är bra sak, men det allra starkaste och viktigaste som var och en kan göra i denna tid är att acceptera och hela sina inre sår, för när vi gör det då gör vi så otroligt mycket mer eftersom allting är så kopplat till allting annat. Så när vi helar oss själva och älskar oss själva helt och fullt då blir vi ljus och det ljuset bär på en så stark kraft att det transformerar världen.. för mörker kan inte överleva i så mycket ljus, det säger sig själv.. det lyses upp.


Därför går vägen till yttre frid, fred och frihet genom oss själva… vi är vägen, vi är svaret, vi är sanningen..

Och så är det  • Comments(0)