EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Frågeställningar

NwoPosted by Emma 2016-03-22 18:19:48

Den globala eliten som parasiterar välden, ser på mänskligheten som useless eaters, de har inte varken människors, djurs eller naturens liv i sina intressen, de verkar bara leva för pengar och makt, och jobbar för att decimera världens befolkning på många plan. De har som synes allt till sitt förfogande för att döda oss.

Ju mer jag lärt mig om dem desto mer inser jag hur enkelt de kan göra detta.. de äger alla tillgångar, de äger de flesta (kanske alla) av världens regeringstoppar, de äger många länders bankväsende, domstolar, militärer, de äger media, de äger de största bolagsjättarna osv. De har hjälp av demoner, negativa utomjordingar och ett stort antal legosoldater som jobbar för dem på olika sätt, de går in i våra datorer och sociala medier för att kontrollera oss mm.
Deras verktyg är många, tex. vaccinationer, GMO, TTIP, mind control, chemtrails, virus, kemiska ämnen i maten, mediciner, fluor, elektromagnetisk strålning osv. allt för att göra oss sjuka och sterila. Samtidigt förbjuder de mer och mer det som egentligen är naturligt och bra för oss, alternativmedicin och örter förbjuds och förlöjligas mm. Massinvandringen är ett annat verktyg, detta i syfte att initiera krig och förstöra länder och ta deras resurser samt för att få många människor att dö och först ut är Europa, i enlighet med Kalergiplanen, och svenskar ligger ganska illa till där, tillsammans med vita människorna i Syd Afrika...
Eliten använder media för att styra och påverka oss och de skapar falsk flagg-operationer för att lura oss.. stor del av vår historia är i bästa fall överdriven eller vinklad och i sämsta fall fejkad, likaså är det med vetenskapen..
Eliten är väldigt intelligent och ligger troligen flera hundra år före oss i teknologi och skulle lätt kunna släcka våra liv med en enkel fingerknäppning..
Deras plan är ju uppenbarligen att minska populationen i världen… (naturligtvis vill de att några ska leva kvar som arbetsslavar men det handlar bara om max en fjärdedel av jordens befolkning… ) så varför gör de det på detta utdragna sätt? Varför inte döda oss på en gång..?


Svaret på denna fråga kan ge oss nycklar till hur vi kan både bemöta och förhindra dem…
Här är några av mina tankar och teorier


1. Möjligen är de inte så starka och kraftfulla som de vill ge sken av att vara.

2. Försöker de undvika negativ karma genom att få oss att gå med på saker, så att vi själva ger dem rätten att indirekt döda oss?

3. Har de ett lagligt kontrakt med djävulen/demoner/utomjordingar/entiteter som de måste följa?

4. Vill de leka med sina byten? Varför i så fall?

5. Har allting redan skett på ett plan och de redan spelat ut sin roll men leker i matrisen så länge det finns människor som investerar i rädsla?

6. Är det vi som är dem på ett plan och behöver bemöta mörkret inom oss med omfamning och kärlek för att mörkret utanför oss ska försvinna?

7. Är de själva bara marionetter i händerna på någon/några/något?


En annan viktig frågeställning är, varför lägger de särskilt fokus på att vilja mer eller mindre förinta just den vita rasen?

1. Är det för att fullfölja Kalergiplanen?

2. Är det för att vita människor är dem som i högre grad börjat vakna och därför utgör deras största hot?

3. Är det för att förhindra framskapandet av profetian om att Ljuset ska komma från norr (vilket handlar om en högre medvetenhet som och kan generera ett uppvaknande för planeten)?Jag har inte svaren på dessa frågor, men detta är min tankegångar just nu, komplettera gärna.

  • Comments(8)

Posted by Leif 2016-05-10 06:53:43

Dom gör det för att jordens resurser ska räcka till för dom som blir över det är bättre och låta ena hälften försvinna så att dom som blir kvar kan ha det bra och få äta sig mätta (Mao) dom har gjort det förr och dom vill göra det igen i större skala Nikita Chrustjov fog den 11 sept 1971 o är den som skrivit agendan

Posted by Emma 2016-04-03 10:49:35

Jamen toppen!!
Tack Per :)

Posted by per 2016-04-02 10:18:50

Som delsvar på frågorna ovan:

https://www.youtube.com/watch?v=q4DQqla-q74

Mark Passio: Transforming the Satanic elements in Human consciousness

https://www.youtube.com/watch?v=hlZqDbzrkN4

Mark Passio Why Satanists Are Not Afraid Of God


Posted by Emma 2016-03-28 11:27:49

Tack Per!!
Vänligt av dig :)

Posted by per 2016-03-28 01:12:15

Glömde den här bloggen. Blandat med ekonomi, geopolitik och inre resor.

https://carlnorberg.wordpress.com/


Posted by per 2016-03-28 00:08:56

Mer att studera, för den intresserade:

https://www.youtube.com/channel/UCXT43KBw9d-FS29-LtZNo-Q

Black Earth Productions

http://aoda.org/pdf/Kybalion.pdf


Posted by Emma 2016-03-27 14:10:55

Tack för länkar och tips Per! :)

Posted by per 2016-03-26 20:22:09

Lite filosofi:

https://esamawuta.files.wordpress.com/2014/10/mannaratten__yggdrasil__rev_p.pdf

Och på engelska:

http://ivansbj.blogspot.se/2014/02/natural-law.html

Mark Passio har en rad intressanta föredrag om Natural Law, Trivium, och occult symbolism.

En djupare förklaring ges även i föreläsningen season of sacrifice.