EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Hälsa och ansvar

OffermentalitetenPosted by Emma 2016-05-29 17:52:44


Med tanke på att det i vår tid finns en medveten plan i att förgifta människor på olika sätt och av flera anledningar (dels för att göra oss svaga - så att vi inte orkar skapa opposition, dumma - så att vi inte ser igenom deras agendor innan det är för sent, sjuka - så att vi handlar deras "mediciner" mfl.) så är det en bra idé att varje människa tar ansvar för sin egen och sin familjs hälsa genom att läsa på och lära sig om vad som stärker immunförsvaret, vad som avgiftar osv. samt satsar på att leva så självförsörjande som möjligt.

Jag tror inte på att det är bra att skriva öppet på fb och andra medier om rekommendationer på vad som är nyttigt och bra för hälsan, av den anledningen att ju mer det står om någon produkt eller något ämne, desto större chans är det att det kommer att förbjudas, alternativt fyllas med gifter, så att samma ämne som en gång var nyttigt då får motsatt effekt, vilket vore mycket olyckligt.

I denna tid är det egna ansvaret a och o när det gäller vår hälsa, vårt psykiska mående, våra liv och vår framtid, eftersom det är bristen på eget ansvar som gjort att vi kunnat hamna i den situation vi befinner oss i från början, för när vi ger bort vår makt till andra kommer det alltid finnas dem som utnyttjar det. Vi gör oss själva till offer så länge vi ger bort makten över oss själva och förlitar oss på andras kunskap och expertis, och i den positionen finns ingen kraft att hämta, tvärtom, i det har vi bidragit till vår egen förslavning.

Bättre därför, som jag ser det att var och en läser på och lär sig om vad som är bra för hälsan, vilka ämnen, örter, preparat osv. som fungerar och hålla dessa kunskaper mer för sig själv, självklart kan man tipsa varandra, men så snart något får för mycket uppmärksamhet så kommer det att påstås vara farligt, sedan kommer det att förlöjligas, och slutligen förbjudas och det är inte optimalt. Det är på tiden att människor att ta eget ansvar för sin hälsa och lär sig själva om vad som är bra och dåligt, lär sig lyssna på sin intuition och tar ansvar över vad vi fyller oss själva med (föda, tv, relationer, musik, tankar, känslor osv), vad vi sänder ut och vad vi tillåter oss att bli påverkade av i form av andras energier. När vi tar eget ansvar för oss själva så kommer vår inre kraft att öka och i det tar vi även tillbaka makten över vårt liv, eget ansvar är därför den enda vägen till sant oberoende och frihet.


  • Comments(0)