EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Dubbelmoral

NwoPosted by Emma 2017-04-10 18:22:00

De som sitter på makten i vårt land ger uttryck för dubbelmoral när de å ena sidan åberopar yttrandefriheten för att försvara personer som stödjer våldsbejakande extremism rätt till hatiska åsikter, men i samma anda vill tala andra människor, såsom till exempel Erik Nord, polischef i Storgöteborg, till rätta som ser ett problem i att föda människor med hatiska åsikter i sitt land.

Eriks Nord: "– De som propagerar för att inrätta en totalitär stat, oavsett om den är politisk eller religiös, och inte är svenska medborgare, sådana personer bör vi kunna utvisa. /.../. Visst får man säga att det är bra med IS och religiös extremism. Men då tycker jag inte att man ska bo och bli finansierad av Sverige. Det blir väldigt märkligt." gp.se

"Men justitieminister Morgan Johansson säger tvärnej till Nords förslag. Personer som stödjer brutala terrorsekter som IS ska både få stanna i Sverige och skyddas av yttrandefriheten, säger Johansson. Däremot ska svenskar fortfarande kunna dömas och få fängelsestraff för "hets mot folkgrupp", påpekar justitieministern.
Nu kräver Morgan Johansson att Erik Nord "förklarar sig".
– Jag skulle be honom att förklara sig. Det ska han göra, säger justitieministern."
friatider.se

Med det nu uttjänta mantrat att ”Sverige har aldrig varit tryggare”, är det väldigt uppenbart att de styrande följer en agenda som inte är för befolkningens högsta bästa. Det jag inte förstår är varför fler inte ser igenom detta?

Enligt Stefan Löfven så är vi "ett öppet och tolerant samhälle av tradition med långtgående fri- och rättigheter." gp.se

Men om man är för mänskliga rättigheter och önskar frihet för alla så kan man inte samtidigt stödja och sponsra människor som vill begränsa och förtrycka andra människors rättigheter och frihet, det säger sig självt. Hur kan man tro att det kommer något gott av det? Hur kan man inte se och förstå konsekvensen av ett alltför tillåtande samhälle?
I frihetens, godhetens och i mänskliga rättigheters namn har mer och mer förtryck, kontroll, ondska och orättvisa börjat födas fram i vårt land.
Det är inte ok.
Vad är det vi egentligen vill stå upp för i Sverige?


Jag vill förtydliga att jag inte sätter detta i samband med attentaten som skedde i Stockholm i fredags, i att det skulle vara som ett uttryck för hat utfört av extremister, nej jag ser snarare ett arrangerat beställningsjobb av dem som sitter på makten vilka styr våra politiker och drar i trådar för att få oss att regera och agera på de sätt de önskar, så att de kan genomdriva sina smutsiga agendor.  • Comments(0)