EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Programmering

NwoPosted by Emma 2018-01-24 09:11:36

Hollywood och musikindustrin ägs och styrs av de som kapat vår värld (vilka även äger de största korporationerna, industrier och verk). Namnet Hollywood är kommet av de Keltiska druider vilka använde holly (järnek) i sina trollstavar. Filmer, tv-serier, musik-videor mm används av de som styr för att manipulera och styra människors medvetande. Genom att skapa scenarier och visuella bilder sår de frön som de vattnar då och då (repetition) med nya filmer mm med liknande tema och innehåll, har de funnit en väg att omprogrammera vårt undermedvetna i syfte att påverka och införa idéer och tankar i våra sinnen. De gör detta eftersom de har ytterst god kunskap om hur våra sinnen är konstruerade och vilken kraft vårt medvetande har att kollektivt framskapa de event och händelser som ligger i deras agenda.

Vårt undermedvetna sinne ser saker i bilder och symboler och det kan inte skilja mellan dröm och verklighet, utan tar allt det ser och upplever på en filmduk mm, som en sanning och lagrar det som referenser och minnen i sin databas. Läs med fördel mitt tidigare inlägg om hur vårt sinne fungerar här: http://blogg.emmaklara.com/#post51

Det mänskliga medvetandet är ytterst kraftfullt och vi skapar medvetet eller omedvetet vår verklighet genom vårt fokus på våra starkaste tankar, känslor och övertygelser och när många människor har samma programmeringar, dvs bär på samma minnen i sin databas (det undermedvetnas referensbibliotek), vilka matas på en kontinuerlig basis (repetition), desto större påverkan har det att framskapa skeenden på ett globalt plan. Vårt kollektiva medvetande framskapar sålunda exakt det som de som styr önskar, så länge vi inte är medvetna om hur det fungerar eller har kontakt med vårt undermedvetna. De använder därmed vårt medvetande som ett sätt att driva igenom sina illvilliga planer och trollbinder oss med sina filmer och produktioner.
/Emma

  • Comments(0)