EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Om vaccin

NwoPosted by Emma 2018-03-14 20:46:41

När jag ändå rört vid teman som SSRI och hjärnan och indoktrinerandet av barn på sista tiden så passar det även i sammanhanget att kort ta upp ämnet Vacciner.

Vaccin är galenskap skapad ur ondska som generar lidande ofta för resten av livet. De som blint lyder order och förgiftar barn, djur och vuxna med tungmetaller och annat skadligt i tron om att de gör något bra vinner pris i ignorans och om de är medvetna om vad dessa vacciner består av och genererar så är de psykopater, hårt uttryckt ja, men det är riktigt illa att ge små bebisar och godtrogna människor, samt kommande generationer (mödrar avgiftas delvis på genom att barnen "tar över" tungmetallerna i sina kroppar) allvarliga men för livet.

Våra kroppar är fantastiska och vårt immunförsvar gör allt det som vaccin påstås göra men utan biverkningar, utan sterilitet, utan hjärnskador och utan andra livslånga lidanden som ett resultat av tungmetallförgiftningen. Finner det märkligt att så många människor fortfarande inte inser detta.

Dr Russell Blaylock är en pensionerad neurokirurg med mycket kunskap om vad som sker i hjärnan efter vaccinering, lyssna på honom här: https://www.youtube.com/watch?v=v5xHV8_Njfc

Visste du för övrigt att barn får sitt immunsystem det första året från sin moder via bröstmjölken. Barn som matas med modersmjölksersättning får sålunda sämre immunförsvar. Ammade barn kan därmed hantera och stå emot sjukdomar och virus samt tungmetaller från vacciner bättre. Han rekommenderar minst 1 år fram till 2 år av amning för ett gott immunförsvar. ca 29 min in.

”The higher the dose of mercury injected in a child, the worse the brain development was effected, particularly language development and higher brain function” ca 46.29 min in.

Mer om Russel Blaylock här: http://vaccine-injury.info/russell-blaylock.cfm  • Comments(0)