EmmaKlara

EmmaKlara

.

.

Föda att undvika

Uppvaknandets tidPosted by Emma 2018-05-02 18:47:12

Alla dem som undrar vilken/vilka den/de främsta orsaken till ohälsa, cancer, hjärt- kärlsjukdomar, astma och diabetes är, rekommenderas att se denna film och för dem som redan känner till detta är filmen en bra påminnelse om den korrupta mentalitet som råder inom forskning, hälsoorganisationer, livsmedelsverk, läkemedelsindustrin och korporationer, hur de stödjer varandra för att skapa sjukdom och lidande för människor eftersom pengar är värt mer än människor och djurs hälsa och liv. Hälsovådlig och beroendeframkallande "mat" och sjuka läkemedelskonsumenter är en vinn-vinn situation för dessa instanser och korporationer, där sjuka människor tjänar som kassakor i detta maffialiknande system.

Film What the health är från USA, men vi ser samma utveckling här med samma fula korruption, då den är satt i system världen över och dessa korporationer är världsomspännande.

https://www.youtube.com/watch?v=LTdYYjo4hko

Det kan vara svårt att helt undvika chemtrails eller strålning, stressiga miljöer, tungmetaller i vatten, bakterier och parasiter i luft och närmiljö osv. men vissa saker kan varje människa göra för att optimera sin hälsa, må bättre och leva ett hälsosamt liv och det är att utesluta ett antal livsmedel ur kosten såsom:

Mejeriprodukter (alla bör undvikas, ekologiskt och närodlat inkluderat, om du inte själv har djur och gör din egen ost/smör/mjölk, samt inte vaccinerar dina djur och inte föder dem med annat än det som växer obesprutat på din egen gård, samt ger den renat vatten att dricka),

Ägg (samma förutsättningar som för mejeriprodukter).

Allt som innehåller GMO.

Föda som besprutats av pesticider och herbicider.

All form av kött som kommer från industrier (gris, fågel, nöt).

Fisk (odlad är något värre än infångad, men fiskar och skaldjur är fyllda av tungmetaller och gifter vilka hamnar i våra kroppar när vi intar fisk).

All form av hel och halvfabrikat.

Fetter såsom margarin, rapsolja, solrosolja, majsolja, frityrolja osv.

Ättiksinläggningar och ättika i mat.

Soja, sojalecitin, tofu.

Quorn.

Vetemjöl.

Vitt raffinerat socker.

Vatten direkt från kran som inte renats.

Vin (i synnerhet rött vin, naturvin är ett bra och till och med hälsosamt alternativ).

Burkmat (i synnerhet den mat som innehåller syra, då den frigör aluminiumet i burken).

Tuggummi, halstabletter och pastiller.

Godis i alla dess former och varianter.

Diverse tillsatser: glutamat, modifierad majsstärkelse, färgämnen, hormonstörande ämnen (som framförallt finns i mejeriprodukter, ägg, gris, höns, nöt och fisk), konsistensgivare, "naturliga" aromer, smakförstärkare, citronsyra ( =svartmögel), sötningsmedel såsom aspartam mm,

Det finns fler exempel på livsmedel att undvika, men när dessa "födor" utesluts står kroppen mycket bättre rustad att ta hand om allt annat den utsätts för, och har en mycket större chans att må bra livet ut.

Som ett tillägg är det även viktigt att ta upp tillagningen av maten, undvik: aluminiumfolie, hårdstekning, hårdkokning, wokning i teflonpanna, fritering, och mikrovågsugn. Om maten ska värmas är ångkokning och lerkärl i ugn de bästa alternativen.

Tillägger ytterligare att det inte längre går att få heltigenom ekologisk föda, då vi, djuren, marker och vatten på ett kontinuerligt plan besprutas med tungmetaller mm från chemtrails, men det är långt bättre att välja ekologiskt än hårbesprutat, vilket alla dem som har smak- och doftsinne intakt med enkelhet kan känna skillnaden på.

  • Comments(0)